Voor wie is Bewust Vrij?

Ruimdenkende mensen die het jagen moe zijn

Ik richt me op ruimdenkende mensen die het jagen naar externe bevrediging zat zijn. Mensen die ooit hebben gezocht naar ‘de perfecte partner’, ‘de perfecte baan’, ‘het perfecte leven’, en die erachter zijn gekomen dat het geluk wat hieruit voortkomt maar tijdelijk is. Mijn doelgroep bestaat, kortom, uit mensen die beseffen dat resultaatgericht en materialistisch denken ze niets brengt.

Herken je je in dit beeld? Voel je dan van harte uitgenodigd om in alle eerlijkheid naar jezelf te kijken, en het geluk dat vanbinnen zit in je leven toe te laten .

Mijn aanpak is pragmatisch, soms confronterend, maar altijd liefdevol en mild. Ik help je om je los te maken van je (emotionele) verslavingen, zodat je weer in contact kunt komen met wie je werkelijk bent. Mijn begeleiding vormt een kader van waaruit je zelf weer vertrouwen kunt vinden.

Je ontdekt de kracht van vriendelijkheid voor jezelf, en komt daarmee weer in verbinding met jezelf en anderen. Zo ben je beter in staat om intieme relaties aan te gaan en je emotioneel vrij en ontspannen te voelen. Ook kun je dankzij je innerlijke vrijheid makkelijker keuzes maken die echt bij je passen.

[hr]

Voor wie is Bewust Vrij niet?

Mensen die op zoek zijn naar een “quick fix”

Ik nodig je uit om het bevrijdingsproces te initiëren, maar je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling. De weg die ik wijs is weliswaar een directe weg naar bewuste vrijheid, maar de veranderingen in het bewustzijn zijn kleine stapjes die je zelf zult moeten zetten.

Ik geef de aanzet. De integratie en de toepassing in het dagelijks leven zijn jouw eigen verantwoordelijkheid.

Mensen die alleen maar op zoek zijn naar mooie ervaringen

De inzichten waartoe ik je uitnodig, kunnen weliswaar een bevrijdende ervaring opleveren, maar ze vormen niet het hoogste doel. Mijn uiteindelijke doel is eerder om je te motiveren om op een heilzame manier in het leven te staan.

Mensen die een ander hun problemen willen laten oplossen

Ik los niet je problemen op; ik leer je hoe je dat zelf kunt doen. Pas wanneer je je eigen heelmeester bent, kun je de volledige controle krijgen over je geluk.

[hr]

Wil je onderzoeken of Bewust Vrij geschikt is voor je?

Neem contact met me op als je nog vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik ben op twee manieren te bereiken: telefonisch via (06) 52 30 21 25, of digitaal via onderstaand contactformulier. Vul hier ook je telefoonnummer in als je wilt dat ik je bel.